Ontdek de kracht van praktijktoepassingen

De praktijktoepassingen zijn speciaal ontwikkeld voor de producten van CareConnections, zoals de Zorgapp en nCare.

Als zorgmedewerker of zorgmanager wil je op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen die je werk kunnen verbeteren. In een wereld waarin technologie en digitalisering een steeds grotere rol spelen, is het cruciaal hoe deze jouw dagelijkse werkzaamheden kunnen verbeteren.

Onze praktijktoepassingen bieden concrete voorbeelden en handige toepassingen van technologieën in de zorg. Lees hoe onze technologische oplossingen problemen kunnen oplossen, efficiëntie kunnen verhogen en de kwaliteit van zorg kunnen verbeteren.

Ontdek nieuwe manieren om cliëntenzorg te verbeteren, besluitvorming te ondersteunen en administratieve taken te vereenvoudigen.

Voor zorgmanagers bieden praktijktoepassingen inzichten in het integreren van technologieën in hun organisatie en het nemen van strategische beslissingen. Verken de mogelijkheden en til de zorg naar een hoger niveau met CareConnections.

Zorgmedewerkster controleert label

Praktijktoepassingen

Zorgapp-spraakgestuurd rapporteren
  • Spraakgestuurd rapporteren
  • Zorgapp

Zorgapp: Spraakgestuurd rapporteren

Met spraakgestuurd rapporteren in de zorg kunnen zorgmedewerkers hun rapportagetijd aanzienlijk verminderen, terwijl ze tegelijkertijd de kwaliteit en nauwkeurigheid van de rapportages verhogen. De integratie met ECD-systemen zorgt voor een soepele overdracht...

Thuiszorgmedewerker met Zorgapp
  • Multi-ECD
  • Zorgapp

Van 5 apps naar 1 Zorgapp voor zorgmedewerkers intra- en extramuraal

Met de Zorgapp wordt het werk van zorgmedewerkers vergemakkelijkt en geoptimaliseerd. Ze hoeven slechts één keer in te loggen en hebben direct toegang tot alle benodigde informatie. Dit bespaart tijd, vermindert frustratie...

NFC tags
  • Zorgapp

Zorgapp en NFC voor tijdsbesparing in de Zorg

NFC en de Zorgapp van CareConnections zorgen voor tijdsbesparing in de Zorg en dragen bij om de medewerker in zijn of haar kracht te zetten.

Wijkverpleegkundige bij cliënt met Zorgapp
  • Multi-ECD
  • Zorgapp

Zorgapp: Verbetering van ANW-zorg en regionale samenwerkingen

Voor nachtzorgmedewerkers, zorgmedewerkers in de acute, ongeplande zorg en Specialistische Teams.