Administratieve lasten vereenvoudigen met blockchain in de zorg 

Meer tijd en aandacht voor goede zorg!

null
schermafbeelding-2019-07-10-om-13.56.48

Tijd en geld besparen door blockchaintechnologie in te zetten

Met de Wmo, de Jeugdwet, de huishoudelijke middelen, de huisaanpassingen en de Participatiewet spelen gemeenten een grote rol in ondersteuning aan mensen die het (tijdelijk) niet redden. Decentralisaties in het sociaal domein zijn een grote bestuurlijke operatie geweest, maar nog niet altijd efficiënt doorgevoerd. Samen met onze blockchain partner Ledger Leopard, bieden wij de oplossing om het administratieve proces in het sociaal domein te stroomlijnen, te vereenvoudigen en het liquiditeitsprobleem van de zorgaanbieder drastisch terug te dringen.

Hoe innoveer je zo efficiënt mogelijk het administratieve proces in de zorg? Door blockchaintechnologie te met combineren met onze eigen mobiele applicatie. Het is ons gelukt om van 33 stappen naar 10 stappen te gaan. Dit resulteert jaarlijks in miljoenen euro’s die vrijkomen voor het verlenen van kwalitatief betere zorg. Geen accountantsverklaring meer nodig, de techniek wordt goedgekeurd en de uitkomst gegarandeerd door de blockchain.

null

Hoe werkt het?

Met deze oplossing leveren wij een optimale integratie tussen gemeente en zorgaanbieder. De software werkt op basis van blockchain-technologie en regelt alle administratieve processen tussen zorgaanbieder en gemeente. Van inkoop tot en met betaling en accountantscontrole. Op basis van deze blockchain-technologie, is de Zorgapp gericht op de voorkant van het proces. Via de app is het mogelijk om de administratie werkzaamheden uit te voeren, wat gelijk terecht komt in de blockchain. Door eenmalig met de gemeente duidelijk afspraken te maken, voorkom je onnodige administratieve handelingen en neemt het foutpercentage af. Door de blockchain worden de gemeente en zorgaanbieder een eenheid.

De voordelen

 • null
  Eén gezamenlijke waarheid
 • null
  Verhoging van de burgertevredenheid
 • null
  Minder administratieve handelingen
schermafbeelding-2019-07-10-om-14.05.02
 • null
  Foutloos en betrouwbaar proces
 • null
  Liquiditeitsprobleem bij zorgaanbieders wordt drastisch teruggedrongen
 • null
  100% AVG-proof

Onze partners

Begin met typen en druk op enter om te zoeken