De moderne
mobiele zorgplek

Hoe veilig zijn jouw cliëntgegevens?

null

Met de Zorgapp verminder je administratietijd en creëer je meer cliënttijd. Klinkt als muziek in de oren. Maar hoe veilig zijn cliëntgegevens nu echt als je ze op een mobiel device gebruikt? Je wilt het werk van je medewerkers makkelijk maken, maar datalekken koste wat kost voorkomen. Daarom maken wij gebruik van AES256 bit versleuteling. Hierdoor zijn ook tijdens offline werken gegevens altijd veilig opgeslagen. De verbindingen van en naar de app zijn versleutelt door middel van https.

Daarnaast is CareConnections sinds januari 2020 in bezit van de NEN7510 en ISO27001 certificaten. Deze certificaten tonen aan dat de processen op het gebied van informatiebeveiliging op een controleerbare wijze zijn ingericht. NEN7510 is een specifieke certificering rondom patiënt- en cliëntgegevens.

Lees hier alles over deze certificaten.

uitstekende_beveiliging

Uitstekende beveiliging
Naast de AES256 bit versleuteling werken we volgende de richtlijnen van NEN 7513 en NEN 7510. Deze stellen eisen aan het vastleggen van acties op het elektronische cliëntendossier.

in_de_cloud

In de cloud
De Zorgapp installeer je op een telefoon en/of tablet. Je vindt de app in de App Store en in Google Play op het apparaat. De Zorgapp heeft een cloud infrastructuur en draait op het Microsoft Azure platform, een wereldstandaard die continu getest en doorontwikkeld wordt en gebruik maakt van de hoogste beveiligingseisen. Mede door deze cloud infrastructuur is er een korte doorlooptijd van de implementatie.

twee-factor_authenticatie

Twee-factor authenticatie
De Zorgapp maakt gebruik van het Azure platform. Via dit platform heb jij de mogelijkheid om twee-factor authenticatie aan te zetten. Door alle koppelingen met onderliggende systemen zorgen wij ervoor dat de medewerker maar één twee-factor authenticatie hoeft te gebruiken.

single_sign_on

Single sign on
Inloggen gaat heel gemakkelijk met een Office 365 account doordat we een koppeling maken met de lokale Active Directory. Als je voor de eerste keer inlogt, moet je ook inloggen op het ECD-account. Hierna is deze gekoppeld en hoef je alleen maar met je emailadres en wachtwoord in te loggen.

Daarnaast bieden we als extra beveiliging een pincode aan.  De app wordt dan automatisch na het aantal ingestelde minuten geblokkeerd. Met de pincode deblokkeert de app vervolgens weer.

applicatielandschappen

Geschikt voor jouw applicatielandschap
Door slimme stekkers te ontwikkelen voor alle functionaliteiten is het mogelijk om de standaard Zorgapp te koppelen aan het ECD wat jullie in gebruik hebben. Ditzelfde geld voor rooster- en HR-systemen en bijvoorbeeld medicatiesystemen.

online_offline

Online en offline werken
Het kan voorkomen dat de internetverbinding wegvalt.  Je wilt dan wel dat de zorgmedewerker door kan werken. Ook in de gebieden waar extramurale zorg plaatsvindt. Offline werkt de app ook prima. Zodra er weer internetverbinding is, vindt de synchronisatie plaats met de bronsystemen en zijn alle gegevens weer up-to-date.

multiplatform

Multiplatforms
De Zorgapp is beschikbaar op alle grote platformen zoals iOS en Android(tablet en telefoon). Daarnaast is de Zorgapp ook op de smartwatch van Apple te gebruiken. Voor de ondersteunde versies verwijzen we je graag naar klant.careconnections.nl.

performance

Performance
De Zorgapp haalt de informatie op die de zorgmedewerker elke dag nodig heeft tijdens het werk. Alleen deze informatie wordt opgehaald, waardoor de app snel en slim werkt. Net zoals je gewend bent met andere apps op een smartphone en tablet.

mobile_device_manegment

Mobile device management
Mobile device management is voor bijna alle organisaties een noodzaak. Daarom verbinden wij met verschillende MDM oplossingen zoals Xen Mobile, Mobile Iron, jamf, Airwatch, Meraki en anderen. Het beveiligingsbeleid heb je hierdoor zelf in de hand.

informatie

Download de
brochure

demonstratie

Maak een afspraak
voor een demo

Begin met typen en druk op enter om te zoeken