Met deze functionaliteit kunnen gebruikers tijdelijk (10 uur) autorisatie krijgen op een nieuwe locatie. Hierdoor kunnen gebruikers altijd bij de gewenste gegevens wanneer er ad-hoc moet worden ingevallen op een andere locatie en kunnen flexwerkers zelf altijd aan het begin van hun dienst aangeven waar zij die dag aan de slag gaan. Dit neemt veel werk weg bij de beheerders, die hier nog druk mee zijn.  Deze functionaliteit werkt niet als je een beheerder bent die toegang heeft tot alles. Je kunt dan nergens tijdelijk toegang voor aan  vragen, omdat je al overal toegang hebt.

Alle aanvragen worden uiteraard gelogd en vastgelegd. Deze informatie kun je via ons portaal aanvragen.

Hoe werkt het?

Deze functionaliteit werkt alleen voor ncare Web en zal ook alleen voor ncare web beschikbaar zijn. De reden hiervoor komt voor uit medicatieveiligheid en privacy redenen m.b.t. client informatie. De nCare app werkt namelijk ook offline, het is dan niet mogelijk een controle te doen of de termijn van tijdelijke autorisatie al is verstreken en geforceerd uitloggen of autorisatie aanpassen terwijl iemand offline is, is niet wenselijk omdat dan alle registraties verwijderd worden m.b.t. medicatie.

Hieronder stapsgewijs hoe het werkt?

 1. Login in nCare web
 2. Druk op “Aanpassen “rechtsboven in beeld.
 3.    
 4. Je kunt nu in het locatie keuzescherm, je ziet daaronder in het blauw: ‘Vraag tijdelijk meer toegang aan’ klik hier  op.
 5. Je ziet nu een nieuw scherm met een lijst locaties waar je nog geen autorisatie voor hebt. Selecteer 1 of meerdere locaties. Geef een reden op waarom je autorisatie wilt hebben op deze locaties( dit is verplicht) en kies voor aanvragen

7. Je krijgt een bevestiging te zien, druk hier op ‘Terug”

8. De nieuwe locatie is nu tijdelijk (10 uur) zichtbaar in je locatie keuze scherm. Alle rechten die je op je basis locatie had, heb je nu ook op de nieuwe locatie.

 

Ondersteuning voor flexmedewerker

Deze functionaliteit is ideaal voor flexmedewerkers. Beheerder kunnen alle flexwerkers een persoonlijk nCare account geven en de flexwerker geeft zelf aan het begin van de dag aan waar zij die dag werken.

Hoe richt ik dit in voor flexmedewerkers?

 1. Maak een locatie met een naam naar keuze aan (de naam Flexwerkers is waarschijnlijk het meest duidelijk)
 2. Maak een afdeling aan met een naam naar keuze (de naam Flexwerkers is waarschijnlijk het meest duidelijk)
 3. Er hoeft voor de rest niets worden ingesteld voor deze locatie. Het is niet nodig dat er apotheken of cliënten op deze locatie aanwezig zijn
 4. Maak voor alle flexwerkers een persoonlijk account aan
 5. Geef alle flexwerkers toegang tot de net aangemaakte locatie met de gewenste rol

Flexwerkers kunnen zelf met een persoonlijk account inloggen en aan het begin van de dienst hun autorisatie opschalen naar de locatie waar zij die dag aan de slag gaan.

 

Op welk niveau vraag je tijdelijk meer autorisatie?

 • Dit gebeurt op locatie niveau. Je wordt dus voor de hele locatie geautoriseerd.

 

Begin met typen en druk op enter om te zoeken