Veiligheid

Wij zijn gecertificeerd volgens NEN 7510, ISO 27001 en we mogen het CE-keurmerk voeren omdat wij MDR-gecertificeerd zijn. Deze keurmerken zijn voor ons geen ‘moeten’, maar wij zien ze als een kans. Een kans om onze interne processen en de processen rondom informatiebeveiliging en productkwaliteit continu te blijven innoveren en verbeteren. 

Veiligheid

Elk jaar vindt een externe audit plaats op deze processen. We doen ook interne audits om onze processen aan te scherpen. Bewustwording bij onze medewerkers rondom informatiebeveiliging staat hoog op onze agenda. En als er iets niet goed gaat, nemen wij meteen maatregelen om te verbeteren. Ook werken wij aan het optimaliseren van onze eigen interne automatiseringsprocessen. Wij werken met AFAS Profit. Daarin hebben wij workflows waarin de certificeringen geborgd zijn, en we werken met repeterende taken. Zo zorgen we ervoor dat het beleid dat we maken ook daadwerkelijk ten uitvoer komt en altijd beschikbaar is.

Als bedrijf hebben wij onze focus op het faciliteren van de klant. Daarom maken wij gebruik van de cloud-diensten van Microsoft. Al onze applicaties draaien op Microsoft Azure. Zo kunnen wij de veiligheid van jouw gegevens het beste garanderen. 

Als het gaat om veiligheid hebben wij de kernwaarden: vertrouwen & transparantie, het automatiseren van processen en borging & controle. 

 

nCare zorg app agenda scherm