De Zorgapp en cliëntenapp Eva! voor de Ouderenzorg

meer tijd en aandacht voor goede en kwalitatieve zorg!

null
01

CareConnections creëert meer tijd en aandacht voor goede zorg

Het tekort aan zorgmedewerkers loopt snel op. De innovatiekracht en het ondernemerschap moeten worden versterkt om de zorgsector houdbaar te maken voor de toekomst. Een zorgtransformatie is nodig, een fundamentele verandering in de visie en werkwijze van een organisatie die onomkeerbaar is. IT-oplossingen voor de zorg zijn hierdoor van groot belang. CareConnections heeft twee oplossingen voor de zorg. De Zorgapp en de Cliëntapp dragen bij om meer tijd en aandacht te hebben voor goede zorg. Dit komt doordat de Zorgapp administratief werk verlaagd voor de zorgverlener en de Cliëntapp gericht is om de zelfregie van cliënten en verwanten te bevorderen.

De Zorgapp en de Cliëntapp zijn voor de ouderenzorg geschikt voor thuis- en intramurale zorg. De zorgapp is ontwikkelt om het werk van de zorgmedewerker makkelijker en inzichtelijker te maken. Je hebt bijvoorbeeld direct inzicht in het netwerk van de cliënt. Met NAW-gegevens, apotheek en verwanten. Maar ook of er allergieën zijn en wat het reanimatieprotocol is. De cliëntapp bevordert het zelf- en samenredzaamheid van de cliënt en verbetert de kwaliteit en veiligheid van zorg en leven.

null

Thuiszorg

De kwaliteit van zorg en leven verbeteren en waarborgen dat is waar CareConnections voor staat. Dit doen wij door administratieve lasten van de zorgmedewerker weg te nemen en de cliënttijd te verhogen. Dat is wat we willen bereiken. De Zorgapp zorgt ervoor dat zorgmedewerkers altijd alle benodigde informatie bij zich hebben om zo optimaal mogelijk te werken. De cliëntapp fungeert als extra inzicht voor de verwant en mantelzorger, zodat de cliënt altijd de meest actuele zorggegevens heeft en zich proactief kan opstellen in zijn/haar zorgproces.

De Zorgapp

ouderenzorg_2

De mogelijkheden in de app:

  • Routeplanning
  • Rapporteren, protocollen en informatie
  • Dubbele medicatie controle en medicatie aftekenen
  • Groepsagenda
  • Chatten met collega’s

De app Eva!

bluetooth

De mogelijkheden in de app:

  • Monitoren op de kwaliteit van het zorgplan
  • Rapportages inzien en lezen
  • Groepsagenda
  • Chatten met belanghebbenden
null

Intramurale zorg

Administratief werk achteraf overbodig maken en de overdrachtstijd verminderen. Met de Zorgapp leg je samen met de bewoner alle noodzakelijke gegevens vast, eventueel zelfs spraakgestuurd. Samen in de keuken met een kop thee of op de kamer van de bewoner. Doordat je met de app overal mobiel werkt, is de administratie geen last aan het einde van de dag. Deze kan je tussentijds of samen met de bewoner doen. Minder administratie en meer cliënttijd! En meer inzicht en grip voor de cliënt om de kwaliteit van het zorgproces te verhogen. Door realtime de zorggegevens te kunnen inzien in de cliëntapp.

onze klanten

Zij werken onder andere met de Zorgapp

Allerzorg
Noorderboog
Zorggroep Sint Maarten
Zorggroep Noord-West Veluwe

“De traagheid is uit de wereld”

Zorggroep Noordwest-Veluwe werkt al een tijdje digitaal en mobiel. De stap van papieren dossiers naar Cura Web van Unit4 was al een hele verbetering. Met de komst van de Zorgapp voor Thuiszorg van CareConnections is het nog fijner, makkelijker en sneller werken.

Begin met typen en druk op enter om te zoeken