De alles in één Zorgapp
voor Ouderenzorg

Minder administratie en meer tijd voor zorg!

null

De Zorgapp voor Ouderenzorg is geschikt voor thuis- en intramurale zorg. De zorgapp is ontwikkelt om het werk van de zorgmedewerker makkelijker en inzichtelijker te maken. Je hebt bijvoorbeeld direct inzicht in het netwerk van de cliënt. Met NAW gegevens, apotheek en verwanten. Maar ook of er allergieën zijn en wat het reanimatieprotocol is.

Thuiszorg

De administratieve lasten van de zorgmedewerker wegnemen en de cliënttijd verhogen. Dat is wat we willen bereiken. De Zorgapp zorgt ervoor dat zorgmedewerkers altijd alle benodigde informatie bij zich hebben om de kwaliteit van zorg te waarborgen en verbeteren. Daarnaast regel je alle administratieve zaken met de Zorgapp. Zo worden ritjes naar kantoor voor de administratie overbodig!

null

We maken het eenvoudig

Routeplanning
Vaak weet je als zorgmedewerker in de thuiszorg niet precies hoe je agenda eruit ziet. Met de Zorgapp kan je direct je route inzien en wijzigen. De reistijden en kilometers worden automatisch berekend en vastgelegd. De zorgmedewerker hoeft alleen nog maar de afspraken af te vinken. De declaratie komt automatisch in het HR-systeem terecht.

Rapporten, protocollen en informatie
Geen losse systemen meer maar één app waarin je alle informatie kunt terugvinden, en waar je direct op kan rapporteren. Dossiers, (SOEP) rapportages, metingen en MIC-meldingen zijn snel toegevoegd. Daarnaast heb je direct inzicht in organisatie- of cliëntprotocollen.

Dubbele medicatie controle
en medicatie aftekenen
Om medicatiefouten te voorkomen is er een koppeling gemaakt met NCare en Medimo. Je hebt daarom altijd de actuele medicatie aftekenlijst van de apotheek van de cliënt in de app. Ook dubbele medicatie controle is in de Zorgapp verwerkt. Via de app stuur je een foto van de aftekenlijst en de medicatie die er toegediend gaat worden naar een collega. Hij of zij krijgt een bericht in de app, zodra deze is geaccordeerd mogen de medicijnen toegediend worden.

ouderenzorg_1

Intramurale zorg

Administratief werk achteraf overbodig maken en de overdrachtstijd verminderen. Met de Zorgapp leg je samen met de bewoner alle noodzakelijke gegevens vast, eventueel zelfs spraakgestuurd. Samen in de keuken met een kop thee of op de kamer van de bewoner. Doordat je met de app overal mobiel werkt, is de administratie geen last aan het einde van de dag. Deze kan je tussentijds of samen met de bewoner doen. Minder administratie en meer cliënttijd!

Slim, snel en gemakkelijk

Alle functionaliteiten die de Zorgapp biedt voor de thuiszorg, zijn ook beschikbaar voor intramurale zorg. Bijvoorbeeld rapporteren, protocollen en meldingen. Maar ook dubbele medicatie controle en medicatie aftekenen. Je kiest er zelf voor wat je wel en niet wilt gebruiken.

Groepsagenda
Een duidelijk overzicht van alle taken en afspraken van de bewoners zodra de Zorgapp is opgestart. Welke medicijnen moeten toegediend worden, wanneer moet wie gewassen en hoe laat komt er familie op de thee. Alles in één duidelijk overzicht. De app kan je zelfs koppelen aan een smartwatch zodat je belangrijke afspraken niet kan vergeten.

Mobiel werken
Een papieren administratie bijhouden zodat er niet vergeten wordt welke medicatie is toegediend en welke melding er gemaakt hoeft te worden. De Zorgapp is applicatie onafhankelijk en is te gebruiken op smartphone en tablet. Ook als de WiFi-verbinding hapert is alle informatie beschikbaar. Aangezien iedere medewerker eigen inloggegevens heeft is het niet nodig om voor elke medewerker een device aan te schaffen. Inloggen en uitloggen lukt al binnen 2 seconden.

Overdrachtstijd
Medicatie aftekenen, rapporteren en MIC-meldingen maken rechtstreeks in de Zorgapp. Alles gaat digitaal. De zorgmedewerker hoeft geen papieren administratie bij te houden en later in te voeren. Zodra er een nieuwe dienst begint staat alle informatie al op de juiste plek. De zorgmedewerker die aan de nieuwe dienst begint heeft op dat moment ook direct al alle benodigde informatie, en kan dit ten alle tijden inzien.

ouderenzorg_2

onze klanten

Zij werken onder andere met de Zorgapp

Maartje
Terweel
Zinn
Zorggroep Sint Maarten
Zorggroep Noord-West Veluwe

“De traagheid is uit de wereld”

Zorggroep Noordwest-Veluwe werkt al een tijdje digitaal en mobiel. De stap van papieren dossiers naar Cura Web van Unit4 was al een hele verbetering. Met de komst van de Zorgapp voor Thuiszorg van CareConnections is het nog fijner, makkelijker en sneller werken.

informatie

Download de
brochure

demonstratie

Maak een afspraak
voor een demo

Begin met typen en druk op enter om te zoeken