De Zorgapp en cliëntenapp Eva! voor de gehandicaptenzorg

meer tijd en aandacht voor goede en kwalitatieve zorg!

null

De Zorgapp en de cliëntapp is voor de gehandicaptenzorg geschikt voor ambulante- en woonzorg en dagbesteding. Zorgmedewerkers hebben te maken met veel administratieve regels, en dit gaat ten koste van de tijd met de cliënt. Met de Zorgapp kan een zorgmedewerker digitaal, mobiel en systeemonafhankelijk werken. Hierdoor kan de medewerker altijd en overal bij alle gegevens en kan direct bij de cliënt de administratie doen die samenhangt met de cliënt. Ook de cliënt houdt altijd grip en overzicht over zijn/haar eigen zorgproces met de realtime informatie van de cliëntapp. 

null

Ambulante zorg

Het begeleiden, bieden van een luisterend oor en advies geven aan de cliënt: hier wil jij je tijd als begeleider aan besteden. Of dit nu bij de cliënt thuis is, onderweg of op kantoor. We brengen het aantal portalen dat de zorgmedewerker gebruikt terug naar één. Dit is zelfs te zien vanuit een smartwatch, die direct aangeeft wat de volgende afspraak is.

De Zorgapp

ouderenzorg_2

De mogelijkheden in de app:

  • Routeplanning
  • Rapporteren, protocollen en informatie
  • Dubbele medicatie controle en medicatie aftekenen
  • Groepsagenda
  • Chatten met collega’s

De app Eva!

bluetooth

De mogelijkheden in de app:

  • Monitoren op de kwaliteit van het zorgplan
  • Rapportages inzien en lezen
  • Groepsagenda
  • Chatten met belanghebbenden
null

Wonen

Werk jij als zorgmedewerker op een woonlocatie, dan ben je de hele dag druk in de weer. Jouw cliënten wonen hier. En zodra je binnenloopt is er genoeg te doen. De overdrachtstijd verminderen en administratief werk achteraf overbodig maken. Dat is wat de Zorgapp voor jouw zorgmedewerkers kan betekenen! Zodat zij zich kunnen focussen op de bewoners. Naast de voordelen voor de zorgverlener, zijn er ook voordelen voor de cliënt en mantelzorgers. Inzicht in het proces rondom jouzelf of jouw dierbare is wenselijk. Dit is mogelijk met de cliëntapp. In deze app staat alle communicatie vastgelegd, zoals het zorgplan, rapportages, groepsagenda en algemene afspraken.

onze klanten

Zij werken onder andere met de Zorgapp

's Heeren Loo
Abrona
Philadelphia

‘In één woord super!’

Het team ambulante begeleiding van Frion werkt sinds 1 mei 2017 met de Zorgapp van CareConnections. Teamlid Kim Philippus stond niet te juichen bij de komst van de nieuwe tool: weer een systeem dat van alles belooft. Maar na de introductie was ze al om: ‘Ik vind de app geweldig.’

Begin met typen en druk op enter om te zoeken