De alles in één Zorgapp
voor gehandicaptenzorg

Minder administratie en meer tijd voor zorg!

null

De Zorgapp voor gehandicaptenzorg is geschikt voor ambulante- en woonzorg en dagbesteding. Zorgmedewerkers hebben te maken met veel administratieve regels, en dit gaat ten koste van de tijd met de cliënt. Met de Zorgapp kan een zorgmedewerker digitaal, mobiel en systeemonafhankelijk werken. Hierdoor kan de medewerker altijd en overal bij alle gegevens en kan direct bij de cliënt de administratie doen die samenhangt met de cliënt. 

Ambulante zorg

Het begeleiden, bieden van een luisterend oor en advies geven aan de cliënt: hier wil jij je tijd als begeleider aan besteden. Of dit nu bij de cliënt thuis is, onderweg of op kantoor. We brengen het aantal portalen dat de zorgmedewerker gebruikt terug naar één. Dit is zelfs te zien vanuit een smartwatch, die direct aangeeft wat de volgende afspraak is.

Je dagelijkse werkstroom vanuit één app

 

Agenda
De ambulant plant vaak zijn of haar eigen agenda. Met de Zorgapp beheer je deze agenda en plan je gemakkelijk nieuwe afspraken in. Ook belmomenten zijn snel te boeken als directe tijd. Wij berekenen automatisch reistijden en kilometers tussen afspraken zodat de kilometerdeclaratie gelijk geregistreerd is. Door het afvinken van de afspraak is automatisch de cliënttijd geregistreerd.

360 beeld
Met de Zorgapp is de zorgmedewerker altijd op de hoogte van de laatste stand van zaken rondom de cliënt. De zorgmedewerker kan de laatste (doel-)rapportage, cliëntafspraken (bijvoorbeeld bejegening en aandachtspunten) en metingen direct inzien en toevoegen bij de cliënt. De tijdlijn geeft inzicht in de rapportages van de cliënten (behandelrelatie). Spraak gestuurd rapporteren, protocollen, de ADL- of risicokaart, het zorgplan en contactpersonen/verwanten informatie zijn altijd beschikbaar.

Offline
De Zorgapp is zowel online als offline te gebruiken. Handig als de zorgmedewerker net in een gebied is waar geen internetverbinding is. Zodra er weer internetverbinding is, vindt synchronisatie plaats met bronsystemen en zijn alle gegevens weer up-to-date.

Chatberichten
Om beter samen te werken met je team is het ook mogelijk om te chatten in een beveiligde omgeving. Dit kan direct met een collega of in een groepsgesprek. Dit is handig voor de bijvoorbeeld de overdracht of om snel antwoord te krijgen op een vraag.

huawei-p10-lite

Wonen

Werk jij als zorgmedewerker op een woonlocatie, dan ben je de hele dag druk in de weer. Jouw cliënten wonen hier. En zodra je binnenloopt is er genoeg te doen. De overdrachtstijd verminderen en administratief werk achteraf overbodig maken. Dat is wat de Zorgapp voor jouw zorgmedewerkers kan betekenen! Zodat zij zich kunnen focussen op de bewoners.

Meer cliënttijd, minder administratie

Mobiel
Geen vaste computer of een centraal kantoor waar de administratie aan het einde van de werkdag nog moet gebeuren. Met de Zorgapp werken zorgmedewerkers via een tablet of telefoon spraak gestuurd rapportages bij. Ook als de WiFi-verbinding hapert is alle informatie beschikbaar.

Medicatie aftekenen en dubbele medicatiecontrole
Om medicatiefouten te voorkomen is er een koppeling gemaakt met NCare en Medimo. Je hebt daarom altijd de actuele medicatie aftekenlijst van de apotheek van de bewoner in de app.

Ook dubbele medicatiecontrole is in de Zorgapp verwerkt. Is een collega even nergens te bekennen en heeft de zorgmedewerker een risicovolle medicatie? Via de app stuurt de zorgmedewerker een foto van de aftekenlijst en de medicatie die er toegediend gaat worden naar een collega. Hij of zij krijgt een bericht in de app, zodra deze is geaccordeerd mogen de medicijnen toegediend worden.

Groepsagenda en Outlook-agenda
In de Zorgapp heeft de zorgmedewerker altijd de agenda van de locatie bij de hand. Er zijn bijvoorbeeld verschillende groepen of een teamagenda. Zo ziet de zorgmedewerker in één oogopslag waar je collega’s zijn, hoe laat er een werkoverleg gepland staat en wat de afspraken met de bewoners zijn. Ook is er een koppeling gemaakt met de Outlook-agenda. De zorgmedewerker ziet zijn of haar eigen afspraken dus ook in het overzicht staan.

medicatiecontrole

onze klanten

Zij werken onder andere met de Zorgapp

Prezzent
Frion
Philadelphia
Humanitas DMH
Aveleijn
Amerpoort

‘In één woord super!’

Het team ambulante begeleiding van Frion werkt sinds 1 mei 2017 met de Zorgapp van CareConnections. Teamlid Kim Philippus stond niet te juichen bij de komst van de nieuwe tool: weer een systeem dat van alles belooft. Maar na de introductie was ze al om: ‘Ik vind de app geweldig.’

informatie

Download de
brochure

demonstratie

Maak een afspraak
voor een demo

Begin met typen en druk op enter om te zoeken