Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen in de Zorg 

Kom naar onze evenementen

null

Inspraaksessies

Wij vinden de stem van jou en onze klanten ontzettend belangrijk. Denk daarom mee over de ontwikkeling en verbetering van de apps van CareConnections! Ieder jaar organiseren wij vier inspraaksessies bij ons op kantoor. Deel tijdens deze ochtend je wensen en ideeën en kom in contact met andere gebruikers van de app(s). Onze beide apps worden tijdens de inspraaksessie doorgenomen.

Slimme zorg evenementen

Het aantal ouderen neemt toe, het aantal zorgverleners neemt af. Slimme zorg is daarom nu en in de toekomst cruciaal en daarin draagt ICT aan bij. Ook CareConnections zet zich iedere dag in om de technologie meer aan te laten sluiten bij het zorgproces en meer automatisering toe te voegen.. De komende jaren staat in het teken van steeds meer automatiseren van de administratieve taken. Benieuwd wat wij voor jouw zorgorganisatie kunnen betekenen? Kom dan naar één van de slimme zorg evenementen.

Helaas hebben wij momenteel geen slimme thuiszorg evenementen openstaan! 

Visie & Doorontwikkeling sessies

CareConnections is altijd in beweging, want goed kan altijd beter! We houden zowel onze klanten als partners graag op de hoogte over wat er speelt binnen onze organisatie. Zo nemen wij jullie mee in waar we naartoe gaan en in welke stappen we dat gaan doen. Na de visie & doorontwikkeling sessie ben je weer helemaal up-to-date en heb jij de mogelijkheid om mee te denken over de nieuwste ontwikkelingen.

Helaas hebben wij momenteel geen visie & doorontwikkeling sessies openstaan!

Begin met typen en druk op enter om te zoeken