Evenementen en webinars

CareConnections vindt het heel belangrijk om contact te hebben met de klanten. Dit gebeurt natuurlijk al via de e-mail, de nieuwbrief, je accountmanager, het klantportaal of de telefoon.

Maar het een op een contact heeft uiteraard de voorkeur. Door met elkaar te praten, leren we nog beter wat er speelt bij klanten. Op basis daarvan kunnen we nieuwe ideeën ontwikkelen om de administratieve lastendruk te elimineren.

Vandaar dat we regelmatig interessante events organiseren om (potentiële) klanten uit te nodigen op ons kantoor:

Spreker Care Connect evenement

CareConnections Connect;

5 en 7 november 2024

Na het succes van de tweede editie van de CareConnections Connect vorig jaar, organiseren we opnieuw twee klantdagen in ons iegen pand in Leusden.

Het wordt een dag vol inspiratie, innovatie en waardevolle inzichten in de wereld van E-Health. Uiteraard zorgen wij voor een overheerlijke lunch en goede netwerkborrel ter afsluiting.

Inspraaksessies

Twee keer per jaar organiseren we zogenaamde inspraaksessies. Dit gaat vaak om nieuwe functionaliteit die bijna af is of nieuw te ontwikkelen functionaliteit. We laten zien waarom en hoe we het maken en wat het oplevert voor jou als klant. Met name de interactie tijdens zo’n sessie helpt ons verder om belangrijke keuzes te maken. Dus: denk en praat mee over de ontwikkeling en verbetering van onze apps! Zo ontwikkelen we daadwerkelijk samen met jou de functionaliteit die het verschil maakt op de werkvloer.

Profielfoto Bob Minkels

Inspiratiesessies

Regelmatig organiseren we op basis van een thema bijeenkomsten met diverse interne en externe sprekers. Dit kunnen onderwerpen zijn op zorggebied, maar ook nieuwe technologische ontwikkelingen die een rol kunnen gaan spelen in onze apps.

Houd deze pagina in de gaten en schrijf je in als er een thema is dat je aanspreekt.

Webinars

Heb je wat minder tijd of woon je ver weg? Onze medewerkers geven regelmatig webinars over nieuwe functionaliteit voor bestaande klanten. Ook potentiële klanten kunnen zo laagdrempelig kennismaken met onze apps en onze visie op automatiseren voor de zorg.

Via onze social mediakanalen zie je hierover aankondigingen voorbijkomen.