Inzicht in jouw uitdagingen
met de Zorg APK

Vandaag de dag hebben we te maken met een diverse ontwikkelingen die een steeds grotere uitdaging geven voor de zorg. Een snelle verandering van technologie, veranderende wet- en regelgeving en personeelstekorten zijn hier voorbeelden van. Dit maakt het leveren van goede zorg steeds complexer.

Haal het optimale uit de Zorg APK

CareConnections staat dagelijks in contact met zorginstellingen en ziet hoe verschillende beslissers omgaan met uitdagingen in de zorg. In combinatie met onze technologische kennis helpen wij graag om met technologie de optimale oplossing voor jouw uitdagingen te creëren.

In een 10 minuten-gesprek kijken we samen naar jouw wensen en uitdagingen. Hierna bespreken we vervolgens de optimalisatiekansen. Door middel van een checklist kijken we welke kansen en mogelijkheden er liggen en hoe we dit aan kunnen pakken.

"*" geeft vereiste velden aan

Maak een afspraak voor
de Zorg-APK
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voor wie & door wie

De Zorg APK is bedoeld voor bestuurders, zorgmanagers, applicatiebeheerders, ICT-managers en wijkverpleegkundigen die het optimale uit de producten en diensten van CareConnections willen halen. Onze ervaring is dat er altijd wel een optimalisatie te behalen valt. De Zorg APK van CareConnections wordt verzorgd door inhoudelijk experts die in contact staan met vele zorginstellingen.