De Zorgapp

null
zorapp-client

Voor wie?

De Zorgapp is ontwikkeld voor alle zorgverleners die goed met elkaar willen samenwerken. De app is intramuraal en extramuraal toepasbaar en beschikbaar voor jouw applicatielandschap.

 • null
  Slim
  De Zorgapp weet waar je bent en toont de juiste cliëntgegevens.
 • null
  Snel
  Binnen 3 seconden zit je in het cliëntdossier en maak je je rapportage.
 • null
  Simpel
  Je weet intuïtief waar je wat moet vastleggen en logt eenvoudig in met je eigen werk e-mailadres en wachtwoord.
 • null
  360° Cliëntbeeld
  Met de Zorgapp van CareConnections ben je altijd op de hoogte van de laatste stand van zaken rondom de cliënt. Je kunt de laatste (doel-)rapportage en metingen direct inzien en meteen bij de cliënt rapportages toevoegen.
 • null
  Online en offline werken
  Het kan voorkomen dat de internetverbinding wegvalt. Je wilt dan wel kunnen doorwerken ook in de gebieden waar extramurale zorg plaatsvindt. Ook offline werkt de app prima. Zodra er weer internetverbinding is, vindt synchronisatie plaats en zijn alle gegevens weer up-to-date.
 • null
  Agenda inzicht
  Als zorgmedewerker weet je waar en wanneer je bij welke cliënt moet zijn en welke handelingen je moet uitvoeren.
mobile_clienten_2x
 • null
  Eenvoud
  De zorgmedewerker is de spil in het zorgproces en de gebruiker van de Zorgapp. Intuïtief werken is daarom uitgangspunt bij de ontwikkeling van de Zorgapp. Training is niet nodig.
 • null
  Uitstekende beveiliging
  NEN 7513 is een uitwerking van de eisen uit NEN 7510 betreffende logging. Logging stelt eisen aan het vastleggen van acties op elektronische cliëntendossiers. Uiteraard voldoet de Zorgapp aan alle gestelde eisen.
 • null
  Applicatie onafhankelijk
  Door slimme stekkers te ontwikkelen voor alle functionaliteiten is het mogelijk om de standaard Zorgapp te koppelen aan verschillende ECD’s in een korte doorlooptijd. Ook is het mogelijk om diverse roostersystemen te koppelen.

De techniek van de Zorgapp door onze collega Herman

Bij het bouwen van de app, houden we er rekening mee dat de app gemakkelijk gekoppeld kan worden aan het applicatielandschap van onze klanten.

jos-careconnections

Jos Koppelaar

 

Méér tijd en aandacht voor goede zorg, dat is waar wij ons dagelijks voor inzetten. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact op.

 

Bel 06 3809 1409 of mail naar jos@careconnections.nl

Begin met typen en druk op enter om te zoeken