De kans om theorie in de praktijk te brengen!

Inspraaksessies zijn voor ons vaste prik. Elk jaar organiseren we gemiddeld 4 inspraaksessies voor CareConnections. Dit jaar 4 extra data voor nCare. Voor ons hét moment om te polsen of onze producten en bedachte oplossingen nog steeds aansluiten bij de praktijk.

Als techneuten zitten wij diep in de materie. We doen echt ons best: komen vaak over de vloer bij zorgorganisaties, gaan op zoek naar sparringspartners en maken werkgroepen met specialisten. Toch blijven we een software bedrijf. Met als valkuil: we zijn niet de eindgebruiker.

 Iets kan altijd beter

Inmiddels maken van onze Zorgapp ruim 15.000 zorgmedewerkers gebruik. Met de Eva app werken 5.000 cliënten. Bij nCare zijn ruim 600 apotheken en 170 zorgorganisaties aangesloten. Allemaal organisaties waarin de zorgmedewerker wel degelijk met onze producten werkt en hier alle gemakken van ondervindt.

En ja, natuurlijk zijn er dan altijd wensen of ideeën om het product uit te breiden of te verbeteren. Gelukkig maar! Via onze support afdeling worden er wensen en vragen ingestuurd waar we mee aan de slag gaan. Altijd met een oog op de marktontwikkelingen, onze ontwikkelvisie en of het echt voor meer tijd voor de zorgmedewerker oplevert.

 Samen aan de slag 

De inspraaksessies zijn in dit proces voor ons van groot belang. Wij willen niet iets ontwikkelen vanuit onze ivoren toren. We willen juist dat we een oplossing bieden die echt tijd bespaart of een handeling ondersteunt die dagelijks gemaakt wordt. Tijdens de sessies voelen we de emoties van onze gebruikers en wat ze in het dagelijks leven tegen komen.

Daarnaast geeft het ons het perfecte podium om bedachte oplossingen voor te leggen en teen samen met de eindgebruikers te controleren of aan alles gedacht is.. Om er op natuurlijk voor te zorgen dat de oplossing die we uiteindelijk bieden echt helpt. Een absolute win-win dus!

Nog 3 te gaan 

Op 28 januari sloten we de eerste ronde inspraaksessies van 2020 af. Een goed begin van 2020. Fijne gesprekken, slimme inzichten en toffe oplossingen waar ik erg blij van wordt.

Kon je er de afgelopen keer niet bij zijn? Bekijk dan onze evenementen pagina’s voor de volgende data.

Tot dan!

Inspraaksessies nCare

Inspraaksessies CareConnections

Tom Polet – Productmanager

Begin met typen en druk op enter om te zoeken