Blog: Vooruit in de zorg met CareConnections: beter, slimmer en menselijker

De zorg is bijzonder belangrijk voor ons allemaal, maar dreigt onbetaalbaar te worden met nu al meer dan anderhalf miljoen zorgverleners. Kan dat niet slimmer? Daar ben ik van overtuigd en daar draag ik ook graag mijn steentje aan bij. CareConnections is ontstaan uit een intrinsieke motivatie om meer tijd en aandacht te creëren voor goede zorg. En door elke dag onze apps te verbeteren, staan er ook voor de komende tijd weer mooie innovaties op de agenda. En dit alles in het kader van slimmere zorg.

Tijd om te automatiseren

Waar wij zorgorganisaties nu vooral ondersteunen om verschillende systemen vanuit één locatie-onafhankelijke app te laten werken, hebben wij nu de eerste processen volledig geautomatiseerd. Van spraakgestuurd rapporteren tot interne locatiebepaling, automatisch bloeddrukmetingen registreren in de app en nog veel meer. Gericht op de thuiszorg, dagbesteding, woonzorg en ambulante zorg.

Hoe pakken we dit aan? 

Wij willen alles ontsluiten in één keten. Waar CareConnections begon met de Zorgapp, lanceerde wij in januari ook de app Eva!. Met de reden om iedereen in het zorgproces optimaal inzicht te geven, betere communicatie te stimuleren en efficiënter te werken. Niet alleen voor de zorgverlener, maar ook voor de verwant en cliënt. Slimmer werken betekent voor ons samenwerken met andere leveranciers voor zowel het primaire als secundaire proces.

Slimme thuiszorg evenement op donderdag 19 september 2019

Op donderdag 19 september organiseren wij bij ons op kantoor de slimme thuiszorg evenement.Dit evenement is van 9.00 t/m 13.00 uur (inclusief lunch). Bekijk onderstaande animatie en zie hoe CareConnections bijdraagt om de thuiszorg slimmer te laten werken. We zien je graag terug op ons evenement. Schrijf je via deze link in: https://careconnections.nl/2019/slimme-thuis-zorg-19-september-2019/

Bekijk de animatie 

Begin met typen en druk op enter om te zoeken