CareConnections: the next level

Processen optimaliseren in de zorg, dat is wat ons drijft. Zo doen de zorgmedewerkers efficiënter en met meer plezier hun werk. En zodat de cliënt zelf de regie kan voeren. Onze Zorgapp en Eva! app maken dit mogelijk, tot tevredenheid van de gebruikers. Je zou kunnen denken: missie geslaagd. Of je gaat gewoon door naar the next level!

Innovatie is nooit klaar, is onze ervaring. Sinds de start van onze Zorgapp en later de Eva! app werken we aan het efficiënter maken van processen in de zorg door techniek. Daarbij staat de cliënt altijd centraal. Mantelzorgers, vrijwilligers en zorgmedewerkers doen dát wat zij doen altijd voor de cliënt. Onze apps zorgen voor de digitale ondersteuning daarbij.

 nCare hoort bij CareConnections

Maar ook in de keten van huisarts, apotheek en zorgmedewerker of thuiszorg kan het efficiënter. Ook voor het voorschrijven, bewaken en toedienen van medicijnen kan een digitale oplossing veel betekenen. En dat gebeurt ook al, dankzij NCare: een digitaal toedienregistratiesysteem en elektronisch voorschrijfsysteem voor zorginstellingen en thuiszorg. NCare zorgt er niet alleen voor dat de toediening efficiënter gaat, maar ook veiliger verloopt. NCare is het logische vervolg op onze Zorgapp. Zó logisch dat NCare sinds 15 oktober onderdeel uitmaakt van de Zorgapp. We zijn blij en trots dat we in de gelegenheid zijn geweest dit mooie basisproduct over te nemen, dat zo nauw aansluit bij onze visie.

 Optimalisatie van de keten 

Met NCare krijgt de (thuis)zorgmedewerker een actueel overzicht van de medicatie en de toedienmomenten, en kan dit digitaal aftekenen. Dat maakt controle op de toediening erg eenvoudig. Doordat de (thuis)zorgmedewerker in direct contact staat met de apotheek en de huisarts, vindt optimalisatie van de hele keten plaats. Wijzigingen zijn direct inzichtelijk, en de medicatie is altijd actueel. Niemand hoeft meer met de apotheek te bellen omdat een wijziging niet leesbaar is. Niemand hoeft zich meer af te vragen of de cliënt zijn medicijnen wel heeft gehad. En idealiter hoeft de cliënt zelf zich al helemaal geen zorgen meer te maken.

Altijd nog beter 

NCare en de Zorgapp beslaan samen het hele zorgproces: we digitaliseren het totale proces en optimaliseren het ook. Daarbij streven we naar ‘altijd nóg beter’. Voor de bestaande gebruikers van NCare en voor de gebruikers van de Zorgapp verandert er om te beginnen niks aan de technologie door de overname van NCare. Zij blijven werken zoals ze gewend zijn. Maar in de loop van de tijd e gebruikers van de Zorgapp verandert er om te beginnen niks aan de technologie door de overname van NCare. Zij blijven werken zoals ze gewend zijn. brengen we productverbeteringen aan in onze app waar iedereen wél bij vaart, de cliënt voorop.

Gebruikersperspectief 

Dat doen we door goed te luisteren naar onze klanten, de zorginstellingen en apotheken. Wij inventariseren hun wensen tijdens doorontwikkelingssessies, en voeren die wensen snel door. Daarbij redeneren we vanuit het gebruikersperspectief, vanuit het standpunt van de medewerker.

Het is onze droom het hele medicatieproces te integreren in de workflow van het zorgproces; het veilig te maken en efficiënt. Wat ons betreft is dat the next level, waar wij hard mee aan de slag gaan de komende tijd. En daarna komt er wéér een next level om steeds meer impact te kunnen maken voor de zorg. Beloofd!

 

Wil je meer weten over nCare? Download dan de brochure

Begin met typen en druk op enter om te zoeken