De tien belangrijkste voordelen van de cliëntapp Eva!

De komende jaren ligt de nadruk steeds meer op de zelfregie van de cliënten. Digitalisering en toegankelijkheid van gezondheidsgegevens spelen hierbij een cruciale rol. CareConnections ondersteunt een veilige, digitale omgeving waar cliënten, verwanten en zorgverleners elkaar treffen. De app biedt real-time rapportages en het geeft iedereen inzicht in het zorgplan en cliëntagenda. Zorgen doe je dus met mensen én ICT. Dat is eenvoudiger, beter, veiliger en goedkoper. Lees hieronder de tien belangrijkste voordelen van onze cliëntapp. 

1. Meer inzicht voor de cliënt, verwant en zorgprofessional 

Grip hebben op jouw eigen zorgproces of op het proces van een dierbare geeft rust. Het geeft mensen het gevoel dat ze erbij betrokken zijn en meer inzicht hebben over de ondersteuning of voortgang.

2. Hogere participatie van de cliënt en verwant

Dit bevordert zelf- en samenredzaamheid en verbetert de kwaliteit en veiligheid van zorg en leven. De cliënt of patiënt wordt hierdoor actief betrokken bij zorg en behandeling en heeft meer inspraak.

3. De keuze hebben om de informatie in de app te lezen, voor te laten lezen of te zien met foto’s en picto’s

Alles draait om de gebruiksvriendelijkheid voor de gebruiker. Dit is ook wat de cliënt, verwant en zorgorganisatie van ons mag verwachten. De cliënt heeft daarom de keuze om de belangrijkste informatie in de app te lezen, te laten voorlezen of om de informatie te bekijken met foto’s en picto’s. Zo blijft de app laagdrempelig en voor iedereen bruikbaar.

4. Alle cliëntinformatie beschikbaar en altijd up-to-date

5. Eenvoudig autorisatie toekennen met Bluetooth 

Wil je als verwant autorisatie toekennen tot de gegevens van de cliënt, dan kan dat door een bluetooth-verbinding of door het versturen van een link via Whatsapp of e-mail. Zo is het mogelijk om snel te schakelen, zowel als je op locatie bent als wanneer je op afstand bent van de cliënt.

6. Laagdrempelig inloggen met fingerprint, Face ID en pincode

Ons uitgangspunt is dat het werken met de clientapp zo eenvoudig mogelijk moet zijn en dat het moet voldoen aan de wensen die cliënten, verwanten en zorgverleners hebben. Zo kan je op drie verschillende manieren inloggen. De client of verwant kiest wat het beste bij hem of haar past: de fingerpint, Face ID of pincode.

7. Van centraal, naar decentraal beheer

Eenvoud brengen in de processen is belangrijk om zo optimaal mogelijk te werken. Zo kiezen wij voor de verschuiving van centraal, naar decentraal beheer. De verantwoordelijkheid ligt bij de zorgverlener en de cliënt om te bepalen wie er toegang krijgt bij het inzien van de gegevens van de cliënt. Zo kan de applicatiebeheerder meestal buiten schot blijven, zodat hij of zij zich kan focussen op andere werkzaamheden. Dit is slim en efficiënt werken.

8. Mogelijkheid tot het versturen van pushmeldingen

De kracht van een pushbericht is dat je een kort bericht stuurt en dit direct op je telefoon wordt getoond. Bij urgente momenten is het een waardevolle functie in de app. Je zorgt ervoor dat je bericht niemand kan ontgaan.

9. Mogelijkheid voor eigen huisstijl en organisatie-app in de store

De cliëntapp van CareConnections heeft standaard functionaliteiten die voor iedere zorginstelling beschikbaar zijn. Optioneel kan de zorgorganisatie de cliëntapp ook ontvangen in haar eigen huisstijl en als eigen app in de App store.

10. Uitstekend beveiligd volgens de actuele wet- en regelgeving 

De cliëntapp zorgt dat het zorgproces een hogere kwaliteit heeft en meer veiligheid biedt. Uitstekenende beveiliging is daarom voor ons de basis dan uitzondering. Zo moeten datalekken koste wat kost voorkomen worden. Daarom maken wij gebruik van AES256 bit versleuteling. Hierdoor zijn ook tijdens offline werken gegevens altijd veilig opgeslagen. Naast de AES256 bit versleuteling werken we volgens de richtlijnen van NEN7513 en NEN 7510. Deze stellen eisen aan het vastleggen van acties op het elektronische cliëntendossier.

informatie

Download de
brochure

demonstratie

Maak een afspraak
voor een demo

Begin met typen en druk op enter om te zoeken