We gaan verhuizen!

Op 7 juni was het eindelijk zo ver. Na maanden op zoek geweest te zijn naar het perfecte nieuwe pand voor CareConnections heb ik mijn handtekening gezet. Het is nu officieel. We gaan op 1 juli aanstaande  verhuizen naar de Plantageweg in Leusden.

We groeien uit ons jasje, in ons huidige pand aan de Plesmanstraat hebben we niet meer genoeg ruimte voor onze medewerkers en stagiairs.
Maar dat is niet de enige reden waarom we gaan verhuizen. We zijn geen startup meer. We bewijzen elke dag dat we met onze Zorgapp het verschil maken. Een werkomgeving die hierbij past, en laat zien dat we serieus zijn is de volgende stap!

De etalage

Onze Zorgapp is onze etalage. Je ziet het eindproduct en je kan het direct kopen. Er gaat alleen veel werk aan vooraf wat je allemaal niet ziet. Ons nieuwe pand wordt onze winkel. Waar je binnenloopt en ziet dat we aan het experimenteren zijn met nieuwe technologie. Of dat onze ontwikkelaars elke dag de Zorgapp aan het verbeteren en optimaliseren zijn. Je hebt direct inzicht in de performance en gebruik van de Zorgapp en onderliggende systemen. En je ziet ons klantenteam wat elke dag bezig is om ervoor te zorgen dat de Zorgapp echt meer cliënttijd oplevert.

Werkgeluk

Heel bewust heb ik gekozen voor een nieuwbouwproject. Zodat we de inrichting helemaal in eigen hand hebben. Samen met Meinema is er een werkomgeving gerealiseerd die echt bij ons past. Als je binnenkomt dompel je onder in ons bedrijf. Voor onze medewerkers een werkomgeving die in alle wensen voorziet, maar wel ongedwongen en vrij blijft. Denk aan een grote scrumwand waar we sprints in beeld brengen. Een lange houten tafel om gezellig te lunchen. Ons dartbord en een voetbaltafel kunnen natuurlijk niet ontbreken!

Duurzaam

De Plantage is op de toekomst is gebouwd. Zo is er bijvoorbeeld geen gasaansluiting en zijn er zonnepanelen op het dak. Het pand is met duurzame materialen gebouwd en wordt op een milieuvriendelijke manier verwarmd en gekoeld.

Natuurlijk is het nieuwe pand ons visitekaartje. Maar ik wilde dit vooral doen voor onze medewerkers. Zij verdienen een werkomgeving die inspirerend is, hun ondersteunt in de werkzaamheden en waar ze zich thuis voelen. Zo dat zij op hun beurt onze klanten nóg beter ondersteunen.

Benieuwd naar ons nieuwe pand? Je bent van harte welkom! Neem contact met me op en we maken een afspraak.

Jos Koppelaar (oprichter CareConnections)
jos@careconnections.nl
06 -3809 1409

Inspiratie rechtstreeks in je mailbox?

Laat je naam en e-mail adres achter en je bent direct op de hoogte van artikelen, tips, blogs en ons laatste nieuws.

informatie

Download de
brochure

demonstratie

Maak een afspraak
voor een demo

Begin met typen en druk op enter om te zoeken