Van ECD app naar de alles in één Zorgapp

Sinds de oprichting van CareConnections is ons doel altijd geweest om de tijd die de zorgmedewerker moet besteden aan administratie zo ver mogelijk terug te dringen. En in de praktijk hoeven zorgmedewerkers niet alleen hun administratie in het ECD bij te werken, maar zijn er veel systemen waar informatie in vastgelegd moet worden. Daarom ontwikkelen we de Zorgapp samen met mensen uit de zorg omdat de praktijk ons precies leert waar onze Zorgapp kan helpen dit doel te behalen!

Ergenis

Een van de grootste ergernissen van de zorgmedewerker is dat er tijdens het dagelijkse werk gegevens in verschillende systemen vastgelegd moeten worden. Dat betekent niet alleen het dubbel vastleggen van gegevens, maar ook dat er voor iedere applicatie meerde keren per dag apart ingelogd moet worden. Om het nog ingewikkelder te maken heeft de medeweker voor iedere applicatie een eigen inlognaam en wachtwoord. Het registreren van de noodzakelijke gegevens wordt op deze manier een tijdrovende klus.

ECD, HR, Protocollen, Medicatie

De eerste jaren richtte de Zorgapp zich vrijwel alleen op de koppeling met een ECD zodat de zorgmedewerker de registratie in het ECD op een gebruiksvriendelijke manier vastlegt. De ervaringen die wij samen met de zorg opgedaan hebben zorgen ervoor dat wij voortdurend koppelingen realiseren met andere applicaties. Zo kan er vanuit de Zorgapp medicatie afgetekend worden in EVS-systemen, kilometerdeclaraties worden automatisch weggeschreven in het HR-pakket en is er vanuit de Zorgapp inzicht in de KICK Vilans protocollen. Het mooie is dat hiervoor maar 1 keer ingelogd hoeft te worden, het inloggen en wegschrijven in de onderliggende bornsystemen regelt de Zorgapp keurig op de achtergrond voor je. Daarmee is het dagelijks inloggen op verschillende applicaties voor de zorgmedewerker definitief verleden tijd en kan er meer tijd besteed worden aan de cliënt!

Nog meer

Dit zijn niet de enige koppelingen die we willen maken. Zoals ik al zei: we willen de administratietijd van de zorgmedewerker terugdringen. In een perfecte wereld naar nul. We blijven dan ook constant bezig om de Zorgapp te blijven vernieuwen en slimme stekkers te ontwikkelen. En zo verandert de Zorgapp van een ECD app naar een de alles in één Zorgapp!

Niek Horstman is een bevlogen en enthousiaste accountmanager met een passie voor de zorg en automatisering.

Inspiratie rechtstreeks in je mailbox?

Laat je naam en e-mail adres achter en je bent direct op de hoogte van artikelen, tips, blogs en ons laatste nieuws.

informatie

Download de
brochure

demonstratie

Maak een afspraak
voor een demo

Begin met typen en druk op enter om te zoeken