Windesheim benoemt CareConnections tot Senior Partner HBO-ICT

Hogeschool Windesheim uit Zwolle heeft CareConnections benoemt tot Senior Partner ICT. Een waardering die CareConnections krijgt omdat ze een structurele bijdrage leveren aan het verrijken en verbeteren van het onderwijs van Windesheim. ‘We zijn er trots op dat we onszelf Senior Partner mogen noemen. We begeleiden elk jaar meerdere studenten en blijven dit natuurlijk graag doen!’ aldus Jos Koppelaar, oprichter van CareConnections.

Samenwerken

HBO-ICT van Hogeschool Windesheim is trots op de samenwerking met het werkveld. ‘We werken inmiddels samen met enkele honderden bedrijven uit de ICT-sector en daarbuiten. Er zijn er echter een paar met wie wij extra blij zijn omdat we structureel op hen kunnen rekenen als het gaat om het verbeteren van ons onderwijs. CareConnections rekenen we daar zeker onder!’ aldus Teun Lucassen, relatiebeheerder van Windesheim.

Jong beginnen

Dat de arbeidsmarkt staat te springen om goede IT-ers is geen geheim. ‘Er is in de markt een ongelofelijke vraag naar goede programmeurs en developers. Ook bij ons, als IT-bedrijf. De studenten helpen ons bij het uitzoeken en ontwikkelen van nieuwe technologische producten die zorg beter maken. Ze denken na over producten die er in de toekomst zijn. Producten die onze Zorgapp misschien wel overbodig maken. Zo zijn een aantal studenten bezig met het ontwikkelen van een smart speaker, terwijl anderen zorgproducten maken voor op een smartwatch. Op onze beurt begeleiden en coachen we de studenten. Ook verdwijnen de stageverslagen niet onder in een la. Wij doen echt ons best om de innovaties op de markt te brengen’,  aldus Koppelaar.

Inspiratie rechtstreeks in je mailbox?

Laat je naam en e-mail adres achter en je bent direct op de hoogte van artikelen, tips, blogs en ons laatste nieuws.

informatie

Download de
brochure

demonstratie

Maak een afspraak
voor een demo

Begin met typen en druk op enter om te zoeken