Quli, AFAS Software en CareConnections organiseren samen de Quli Experience.

Op 11 oktober 2018 organiseren Quli, AFAS Software en CareConnections de Quli Experience. Een evenement gericht op cliëntautonomie, betere en veiligere zorg en lagere kosten. ‘Samen kunnen we een compleet plaatje geven. Wij richten ons op de persoon die zorg nodig heeft. CareConnections op de zorgprofessional die de zorgt verleent, en AFAS Software op het financieel gezond houden van de zorgorganisatie. Een sterke driehoek die allemaal afhankelijk zijn van elkaar’, aldus Hans ter Brake, directeur bij Quli.  

Cliënttevredenheid en bedrijfsvoering

Het evenement wordt georganiseerd voor de bestuurders, directieleden en zorgmanagers in de zorg. ‘Als je in korte tijd bijgepraat wil worden over cliëntautonomie, verminderen van administratieve lasten voor zorgprofessionals en het financieel gezond houden van je organisatie, zit je bij dit evenement helemaal goed. Met sprekers, de informatiemarkt en video willen we je zoveel mogelijk inspiratie bieden’, aldus Hans.

Da Vinci Theater

De Quli Experience vind dit jaar plaats op 11 oktober 2018 in het AFAS Da Vinci Theater in Leusden. ‘Als AFAS geen software meer als product heeft kunnen ze direct een entertainment bedrijf worden. Het theater in hun pand is super, en de hospitality echt fantastisch. Tijdens het evenement ben je in korte tijd helemaal up-to-date over de onderwerpen en kan je ervaringen uitwisselen met je collega’s. En dat in een inspirerende locatie met topsprekers’, aldus Hans.

Meer informatie?

Wil je op de hoogte blijven van de Quli Experience, ben je nieuwsgierig naar het programma of de sprekers? Kijk dan snel op www.quliexperience.nl. Vergeet dan niet direct je stoel te reserveren!

Over AFAS Software

AFAS Software is een Nederlands familiebedrijf dat ondernemers inspireert om beter te ondernemen. Dit door innovatieve softwareproducten te ontwikkelen. Zo ook in de zorg. Met de zorg software van AFAS automatiseer je alle HRM- en bedrijfsvoeringsprocesses in één softwarepakket.

Over Quli

Quli is een sociale onderneming ‘van en voor de zorg’. Ze realiseren ondersteuning om de kwetsbare mens op de eerste plaats te zetten binnen zijn of haar persoonlijke zorgnetwerk. Dit via een burgerportaal en Persoonlijke Gezondheidsomgeving (PGO).

Inspiratie rechtstreeks in je mailbox?

Laat je naam en e-mail adres achter en je bent direct op de hoogte van artikelen, tips, blogs en ons laatste nieuws.

informatie

Download de
brochure

demonstratie

Maak een afspraak
voor een demo

Begin met typen en druk op enter om te zoeken