Kilometers registreren met de Zorgapp

De Zorgapp van CareConnections heeft een nieuwe functionaliteit. Door de koppeling met AFAS gaat kilometerregistratie nu automatisch en digitaal. Makkelijker kan het niet.

tijd

‘CareConnections begrijpt de zorg tot in de finesses’, zegt directeur Jos Koppelaar. ‘Wij kennen de applicaties waarmee zorginstellingen werken, en onze Zorgapp verbindt al die informatiestromen vanuit die verschillende applicaties.’ Dat gebeurt applicatieonafhankelijk, zegt hij. ‘De zorgmedewerker heeft één ingang om informatie vast te leggen, zonder te hoeven klikken tussen verschillende systemen.’

Kilometerregistratie in AFAS
CareConnections werkt voortdurend aan innovatie van de Zorgapp, en aan toevoeging van nieuwe functionaliteit. Door de koppeling die CareConnections heeft met AFAS, vindt de kilometerregistratie van medewerkers nu ook gemakkelijk en foutloos plaats met de app.

Digitaal, automatisch en efficiënt
Als de medewerker de directe en indirecte tijd registreert, berekent de app automatisch via Google Maps de reistijd en kilometers. En door de reistijd af te vinken stuurt de Zorgapp de declaratie door naar AFAS Profit. Dat gebeurt allemaal met de Zorgapp, zonder dat medewerkers hoeven schakelen tussen systemen. ‘De kilometers komen vanzelf in de digitale workflow terecht, en na de benodigde accordatie vanzelf op de salarisstrook van de medewerker’, benadrukt Koppelaar.

Volledig digitaal, automatisch en efficiënt kilometers registreren. Makkelijker kan het niet.

Begin met typen en druk op enter om te zoeken