Innovaties brengen administratief nulpunt dichterbij

Techniek is niet iets om bang voor te zijn 

Bij ‘innoveren’ denk je al snel aan hightech industriële omgevingen. Waar snelle jongens en hippe meiden raketwetenschap bedrijven. Nuttig voor de wereld, maar ver van je bed. Maar innovaties zijn alomtegenwoordig, ook op jouw werkvloer in de zorg. Gelukkig maar!

Het gebruik van nieuwe technieken kent vele voordelen, juist in de zorg! Zo kan techniek mens vervangend zijn. Kijk maar naar onze Zorgapp. Daarmee maken we niet de banen overbodig van mensen die werken in de zorg, maar we maken hun banen leuker en gemakkelijker. De techniek ondersteunt. Daardoor kan een zorgmedewerker meer tijd en aandacht geven aan zorg in plaats van dat hij of zij steeds van alles moet onderzoeken, bedenken of administreren.

Nul procent administratie, 100% cliënt

Nieuwe techniek, die samenkomt in onze Zorgapp, zorgt ervoor dat de administratie door volledige automatisering terechtkomt op het nulpunt. Omdat de techniek de handmatige zaken overneemt, kunnen zorgmedewerkers 100% bezig zijn met cliënten, en hun meer tijd en aandacht geven. Daadwerkelijk de cliënt helpen in plaats van bezig zijn met zaken die de cliënt niet als helpend ervaart.

Meer welzijn en welbevinden

Door meer tijd te kunnen besteden aan de cliënt komen diens welzijn en welbevinden op een veel hoger niveau. Daar dromen onze klanten, de zorginstellingen in Nederland, van. En wij helpen hen dit te realiseren. Daarvoor is innovatie nodig, en we investeren voortdurend in manieren om dit mogelijk te maken.

Niet ‘of’ maar ‘wanneer’

Verandering kan zorgen voor onbehagen, en nieuwe innovaties kunnen je pet te boven gaan. Uiteraard heb je als zorginstelling altijd een keuze om níet in te spelen op technologische ontwikkelingen, om níet bij te blijven. Maar de technologie schrijdt hoe dan ook voort, ook zonder jou. Het is niet de vraag óf je te maken krijgt met nieuwe technieken, de vraag is wannéér.

Ben jij klaar voor morgen?

De vraag aan jou is daarom: ben je klaar voor de dag van morgen? En als het antwoord ‘nee’ is, bieden wij je graag de helpende hand. Zodat je technologie in kunt zetten om jouw zorg beter te maken zonder dat je dat hoofdbrekens kost. Want techniek is niet iets om bang voor te zijn. Het is onze uitdaging onze klanten daarin mee te nemen zodat zij nieuwe technieken kunnen adopteren om hun primaire proces te verbeteren. Als we daarbij ‘moeten’ kunnen ombuigen in ‘willen’ is dat een gamechanger.

Meer weten?

Wil je meer weten over onze visie op technologie, en hoe wij innovaties gebruiken om de Zorg beter te maken? Wij maken graag een afspraak, waarin wij uitleggen hoe wij de administratie in de Zorg tot nul willen reduceren.

informatie

Download de
brochure

demonstratie

Maak een afspraak
voor een demo

Begin met typen en druk op enter om te zoeken