De 8 belangrijkste voordelen van de Zorgapp

De cliënttijd verhogen en de administratieve last verlagen is de wens van iedere zorgprofessional. Met als doel een hogere cliënt- en medewerker tevredenheid. De Zorgapp maakt het werk van de zorgprofessional makkelijker. Maar hoe precies? Daarom hebben we de 8 belangrijkste voordelen van de Zorgapp op een rijtje gezet.

1. Meer tijd voor de cliënt

Werken met de Zorgapp maakt administratief werk achteraf overbodig. Ritjes naar kantoor of aan het einde van de dienst de administratie bijwerken hoeft dus niet meer. De zorgprofessional legt, waar mogelijk, alle noodzakelijk gegevens samen met de cliënt vast. Op deze manier wordt de administratieve last flink verlaagd waardoor er tijd vrij komt voor de cliënt.   

2. Spraakgestuurd rapporteren

Rapportages typen op een tablet, telefoon of op een laptop schiet niet altijd op. Samen met de cliënt vul je spraakgestuurd de rapportage. Hierdoor heeft de cliënt direct beter inzicht in de rapportages en is de zorgprofessional ook nog eens sneller klaar met de administratie.

3. Meer inzicht voor de zorgprofessional

De Zorgapp is ontwikkelt om het werk van de zorgprofessional makkelijker en inzichtelijker te maken. Daarom heeft hij direct inzicht in het netwerk van de cliënt. Met eigen NAW gegevens, maar ook die van de apotheek, huisarts en verwanten. Daarnaast is er natuurlijk inzicht in de laatste rapportages, het zorgplan en speciale wensen.

4. Meer werkplezier

Uit onderzoek is gebleken dat zorgprofessionals 40% van hun tijd kwijt zijn aan administratie. Door dit terug te brengen geven we de zorgprofessionals tijd terug die ze aan de zorg kunnen besteden. Iets waar ze echt blij van worden.

5. Alle cliëntinformatie beschikbaar en altijd up-to-date

De zorgprofessional moet tijdens het werk veel informatie bekijken en vastleggen. Rapportages maken, tijdschrijven, protocollen inzien, medicatie afteken etc. In de Zorgapp is al deze informatie gebundeld bij de specifieke cliënt. De zorgprofessional heeft dus direct inzicht in het zorgplan, de rapportages en eventuele allergieën en reanimatiewensen.

6. Offline werken is mogelijk

Dit is vooral in thuis- of ambulante zorg een groot voordeel. Het kan gebeuren dat je op plekken komt waar het 4G netwerk je in de steek laat. In de Zorgapp kan de zorgprofessional gewoon verder werken. Zodra er weer verbinding is wordt alle informatie gesynchroniseerd en gaat er niks verloren.

7. 1 keer inloggen

We koppelen met veel verschillende systemen om ervoor te zorgen dat de zorgprofessional niet in al deze systemen apart hoeft in te loggen. Uren verantwoorden, kilometerregistratie doorvoeren, rapportages bijwerken of medicatie afteken het kan allemaal vanuit de Zorgapp.

8. Beveiligd volgens actuele wet- en regelgeving

De Zorgapp maakt het werk van de zorgprofessional makkelijker, maar datalekken moeten koste wat kost voorkomen worden. Daarom maken wij gebruik van AES256 bit versleuteling. Hierdoor zijn ook tijdens offline werken gegevens altijd veilig opgeslagen. Naast de AES256 bit versleuteling werken we volgens de richtlijnen van NEN7513 en NEN 7510. Deze stellen eisen aan het vastleggen van acties op het elektronische cliëntendossier.

Inspiratie rechtstreeks in je mailbox?

Laat je naam en e-mail adres achter en je bent direct op de hoogte van artikelen, tips, blogs en ons laatste nieuws.

informatie

Download de
brochure

demonstratie

Maak een afspraak
voor een demo

Begin met typen en druk op enter om te zoeken