Klaar voor de toekomst met Zorgapp 2.0

Zonder verandering geen groei. Dat geldt voor vrijwel alle aspecten in het leven, maar het geldt zeker voor software en technologie. Want in de wereld van systemen en apps is verandering de enige constante en gaan ontwikkelingen razendsnel. CareConnections wil hiermee gelijke tred houden, en lanceert daarom op 1 oktober een geheel vernieuwde app: de Zorgapp 2.0.

phone_mockup_blog

Nieuwe tijden brengen nieuwe technische mogelijkheden
Met onze Zorgapp 2.0 bouwen we niet voort op onze bestaande app, maar brengen we een geheel nieuwe app op de markt. Geen vérbouw, maar nieuwbouw dus. We hebben de enorme ambitie om de zorg beter te maken. Daarvoor is de architectuur die we van het begin af aan hebben gebruikt bij het ontwerpen van de app niet meer toereikend. Gewoon, omdat nieuwe tijden nieuwe technische mogelijkheden brengen. En nieuwe inzichten bij onszelf, en ook bij onze klanten. Gebruiksgemak stond bij ons al bovenaan, maar toch kan het nog beter. Met meer functionaliteiten, bijvoorbeeld. Met de technologie achter onze app spelen we continu in op nieuwe wensen en eisen.

Onze klanten en hun cliënten staan centraal
Sinds 2016 heeft CareConnections een designer aan boord. Hij zet onze visie om in concrete mogelijkheden. Hij zorgt steeds voor de aanpassingen die nodig en gewenst zijn voor de doelgroepen die werken met onze app. De werkzaamheden die gebruikers verrichten voor cliënten in de intramurale – en extramurale zorg en dagbesteding vormen daarbij de rode draad. We hebben gebruikersverhalen geïnventariseerd, nieuwe plannen getoetst, en een prototype gelanceerd – dat we weer getoetst hebben bij diverse gebruikers. Onze klanten en hun cliënten staan centraal bij alles wat wij doen, en het is dan ook logisch dat wij hen betrekken bij het bouwen van de app. Daarbij hebben we oog voor de nuance, want de processen in intramurale – en extramurale zorg en dagbesteding verschillen hier en daar van elkaar. Voor de Zorgapp 2.0 maakt dat niet uit, die past zich moeiteloos aan de vraag aan.

In de nieuwe app is flexibiliteit daarom het sleutelwoord. We willen aan kunnen blíjven sluiten bij de toekomstige ontwikkelingen van de zorg en de app ondersteunend laten zijn aan het primaire zorgproces.

Een nieuwe app, zonder extra kosten
Alle gebruikers van de Zorgapp krijgen zonder extra kosten de nieuwe versie van onze app. Een app die meer kan, en meer functionaliteiten heeft. Die toegankelijk is vanuit diverse platforms (Android en iOS) en die gemakkelijk koppelt met meerdere systemen. Overigens zonder dat informatie gedupliceerd wordt (met de bijbehorende kans op fouten en de noodzaak van meer beheer en onderhoud).

De app werkt in principe online, maar kan als klanten dat willen ook offline z’n werk doen. Zorginstellingen in het grensgebied, of met locaties in de bossen of met huizen/gebouwen met driedubbelglas kunnen toch met de app werken, ook als er geen verbinding met internet is. Verder hebben we de veiligheid grondig tegen het licht gehouden en aangepast aan de laatste inzichten en wetswijzigingen.

Passie voor zorg en technologie
In de vernieuwde Zorgapp 2.0 komt onze passie voor zorg samen met onze passie voor technologie. Zo helpen we onze klanten klaar te zijn voor de toekomst. Waarin verandering de enige constante is, maar met één geruststelling: wij veranderen mee!

Begin met typen en druk op enter om te zoeken