Cool!

We hebben gewonnen! Onze Alles-in-1-Zorgapp is twee keer bekroond door Microsoft. Het grootste softwarebedrijf ter wereld, toonaangevend in zorg-ICT, vindt dat wij een innovatieve oplossing bieden voor professionals in de gezondheidszorg. Waarmee zij zich op hun cliënten kunnen richten, in plaats van op hun administratie. Hoe cool is het om als start-up deze erkenning in de wacht te slepen!

Anderhalf jaar geleden begon ik mijn bedrijf CareConnections. De administratieve last in de zorg plaagde mij zo dat ik er wat aan wilde doen. Ik begon in mijn eentje, inmiddels zijn we met negen gepassioneerde medewerkers. We groeien hard, ook in het aantal klanten. Steeds meer organisaties zien dat wij een heel goede oplossing hebben voor hun problemen, en zo krijgen wij steeds meer tevreden gebruikers die dagelijks veel profijt hebben van onze Zorgapp.

De kwaliteit van de zorgrapportages gaat omhoog en organisaties besparen daadwerkelijk tijd en geld met onze Zorgapp. Wij zien ook hun behoefte aan nóg meer digitale ondersteuning en zitten niet stil als het gaat om het doorontwikkelen van nieuwe functionaliteit. Zo wordt het heel binnenkort mogelijk om kilometers geautomatiseerd te registreren, en ook deze functionaliteit gaat zorgmedewerkers veel tijd besparen. Het is nog steeds superleuk om bezig te zijn met het verder bouwen aan de Zorgapp. En ook superleuk dat mijn idee inmiddels gedragen wordt door alle medewerkers van CareConnections en dat we er ook allemaal onze eigen bijdrage aan leveren.

Het winnen van één van de wereldwijde Health Awards die Microsoft uitreikt aan partners, geeft een boost aan waar we mee bezig zijn. Voor het winnen van de award heb ik geen woorden, cooler kan gewoon niet. Het is een enorme verrassing en ook een bevestiging voor ons, zeker omdat de awards toegekend worden door een hele commissie van wijze mannen en vrouwen. En om een week later te horen dat je ook op nationaal gebied beloond bent met de Microsoft Healthcare Partner Award in de categorie Cloud Solution Partner is echt ongelooflijk. Wij bouwen onze Zorgapp op het Microsoft-platform. Wij maken gebruik van alle bouwblokken die Microsoft ter beschikking stelt. Zij ondersteunen ons bij bijvoorbeeld tooling, het borgen van kennis en het maken van architectuurkeuzes. Softwarepartners als Microsoft, en ook bijvoorbeeld technologiebedrijf Wortell, helpen ons bij wat we doen en daar zijn we dankbaar voor. Zij geven ons hun vertrouwen en wij zijn er trots op dat zulke grote partijen zich achter ons scharen.

Dat vertrouwen krijgen wij ook dolgraag van onze klanten. Ook al hebben wij nu een Microsoft-award op de schoorsteenmantel, we zijn nog steeds de start-up die de zorg beter wil maken. Met kwalitatief goede software verpakt in een Zorgapp die zich bewezen heeft. En met onze persoonlijke aandacht voor klanten.

Jos Koppelaar

Meer blogs van Jos

Begin met typen en druk op enter om te zoeken