CareConnections genomineerd voor lokale Stimuleringsprijs

Start-up CareConnections, bedenker van de Alles-in-1-Zorgapp, is genomineerd voor de Stimuleringsprijs Ondernemend Leusden 2016. De prijs is bestemd voor een Leusdense onderneming die innovatief, onderscheidend en maatschappelijk relevant is.

Jos Koppelaar, oprichter/directeur van CareConnections, is blij met de nominatie. ‘Dit is een erkenning van waar wij mee bezig zijn’, zegt hij. Een deskundige vakjury van lokale ondernemers, aangevuld met wethouder Economische Zaken Albert Dragt, heeft drie genomineerde bedrijven gekozen uit alle aanmeldingen. Een belangrijk criterium was de voorbeeldfunctie van de genomineerden voor andere bedrijven en organisaties. ‘Wij hebben ons goed kunnen presenteren en duidelijk kunnen maken wat we op het gebied van werkgeverschap voor Leusden kunnen betekenen’, zegt Koppelaar.

Maatschappelijk betrokken

De Stimuleringsprijs is bedoeld om ondernemers aan te moedigen maatschappelijk betrokken en duurzaam te on dernemen. Precies waar CareConnections zich voor inzet. Het jonge bedrijf werkt hard aan de ontwikkeling van een onderscheidend, duurzaam product – de Alles-in-1-Zorgapp ‒ en wil relevant zijn in de samenleving. ‘Wij breiden gestaag verder uit, ons kantoor groeit en we nemen steeds meer mensen aan’, zegt Koppelaar. ‘Leusden is een mooie centrale plek om te ondernemen, dichtbij Amersfoort en de snelweg. Het feit dat we hier zitten is een bewuste keuze, want onze collega’s en partners komen uit het hele land. Daarnaast is de gunstige vierkante meterprijs voor onze huisvesting belangrijk voor een start-up zoals wij.’

Meer innovatie

De prijs bestaat uit een geldbedrag van € 5000, dat de Rabobank Amersfoort Eemland ter beschikking stelt. Koppelaar heeft al een bestemming voor het bedrag: ‘Hiermee kunnen wij weer nieuwe, innovatieve dingen doen. Als wij winnen, besteden we het bedrag aan de ontwikkeling van een nieuwe cliënten- en verwantenapp. We innoveren direct verder.’ De Rabobank biedt de winnende ondernemer naast het geldbedrag ook een masterclass, clinic of workshop aan, die hem in staat stelt zichzelf verder te ontwikkelen.

Stemmen

Inwoners van Leusden en omstreken, en anderen die CareConnections een warm hart toedragen, kunnen hun stem uitbrengen via www.careconnections.nl/stemmen. Stemmen kan van 1 tot 23 oktober 2016. ‘CareConnections is blij met elke stem’, zegt Jos Koppelaar.

Alles-in-1-Zorgapp

CareConnections ontwikkelt de Alles-in-1-Zorgapp voor de zorgprofessional, met als doel meer cliënttijd en minder administratie. Met de Zorgapp kunnen gebruikers op locatie bij cliënten zowel online als offline gegevens inzien en bijwerken. Dit leidt tot een dagelijkse tijdsbesparing van ca. 20%, oftewel ruim anderhalf uur. De Alles-in-1-Zorgapp ontsluit de onderliggende systemen binnen de zorgorganisatie zonder het toevoegen van extra databases en opslag van data dankzij een directe koppeling. De zorgmedewerker krijgt veilige toegang tot de systemen en dossiers via smartphone of tablet. De Zorgapp is beschikbaar op iOS, Android en Windows.

Begin met typen en druk op enter om te zoeken